Huisdierhebbers kennen het ongetwijfeld wel: het eeuwige verharen van jouw viervoeter. Waar jouw hond of kat ook gaat, er wordt altijd een spoor van losse haren achtergelaten. Hierdoor zitten stoelen, banken en ook de vloer voortdurend onder de haren. Ook is al dat verharen niet fijn voor jouw diertje. Professioneel hondentrimster Angie Porter had hier ook last van en ging aan de los met een oplossing. Zij ontwikkelde het merk Furminator. Furminator biedt een ruim assortiment aan producten die verharing tegengaan, waaronder de bekende deShedding Tool. Dit is een instrument om de ondervacht van uw huisdier veilig en efficiënt te verwijderen. Ondanks dat er vele verharingsproducten op de markt zijn, is Furminator vernieuwend en onderscheidend om verschillende redenen die hieronder worden beschreven.

Verwijderen losse haren door middel van het deShedding Tool

Furminator ontwikkelde een apparaat dat veilig de ondervacht van je huisdier verwijderd. De deShedding tool van Furminator is ontwikkeld voor verschillende (huis)dieren, groottes en gewichten. Zo kan er gekozen worden uit vier verschillende groottes met handvaten. De Furminator Furflex is geschikt voor alle haartypes en per gewichtscategorie is er een op maat gemaakte tool beschikbaar. De deShedding tool van Furminator is naast honden, ook beschikbaar voor katten, paarden en kleine huisdieren. Zo is er Furminator paard, die de wintervacht van een paard gemakkelijk verwijderd. Dit is een kam, zodat de haren gemakkelijk loskomen. Daarnaast is er ook de deShed Control Cloths van Furminator voor het verwijderen van losse haren.

Verzorgen en ontklitten van de vacht

Naast apparaten die verharen tegengaan, heeft Furminator ook grooming producten ontwikkeld. Heeft je huisdier bijvoorbeeld last van hardnekkige klitten? Gebruik de Furminator Dual Brush. Dit is een dubbelzijdige borstel die klitten loshaalt. Tevens helpt deze borstel bij vervilting én losse haren. De Furminator Slicker helpt bij het verwijderen van losse haren bij honden. Daarnaast zijn er ook roskammen en vachthark. Nieuwsgierig naar alle kammen en borstels? Medpets.nl verkoopt de producten van Furminator.

De vacht glanzend en gezond maken

Furminator heeft ook nagedacht over de hygiëne. Zo zijn er shampoos en conditioner ontwikkeld die een verzorgende werking hebben op de vacht van je huisdier. Tevens zijn er sprays die zorgen voor opfrissing. Tevens zijn er sprays voor haarballen tegen gaan, Hairball Prevention en deOdorizing variant.

Zelf aan de slag met Furminator

Zelf nieuwsgierig geworden naar de producten en de werking van het merk Furminator? De 26 producten variëren van €4,95 tot €50,75. Ze zijn verkrijgbaar bij o.a. medpets.nl. Bij elk product wordt het aantal sterren aangegeven. Tevens wordt er aangegeven voor welk dier het product geschikt is. Dus wil je voorgoed gedag zeggen tegen de losse haren? Ga aan de slag met Furminator!

Categorieën: News