Wanneer je écht wilt genieten in je tuin, dan wil je er lekker kunnen zitten. In de zon of juist in de schaduw. Met je hele familie of juist lekker alleen. Een terras mag dus niet ontbreken. En om écht te kunnen genieten moet dat terras er natuurlijk wel mooi uit zien. Gelukkig zijn er terrastegels verkrijgbaar in alle soorten en maten. Er zijn dus vast terrastegels die aan jouw eisen voldoen. Terrastegels van beton of terrastegels van keramiek, het is jouw tuin, dus jij bepaalt wat er nodig is om jouw tuin tot jouw thuis te maken.

Terrastegels voor onder je loungeset

Wil je lekker loungen in Ibiza-stijl? Dan kies je natuurlijk voor mooie grote tegels in een lichte kleur. Je kunt nog kiezen voor blauwe accenten of een dessin dat lijkt alsof je je loungeset op een kleed hebt gezet. Deze terrastegels zijn in verschillende ontwerpen te koop en je kunt ook nog variëren in hoe je ze neerlegt. Zo heb je een uniek terras waarop je je helemaal zen zult voelen. Natuurlijk pas je je loungeset aan aan de sfeer die je wilt creëren dat doe je onder andere door mooie doeken en kussens te gebruiken. En vergeet de beplanting niet!

Terrastegels voor verschillende hoekjes in de tuin

Heb je een grote tuin en wil je verschillende hoekjes maken? Dan hoef je heus niet overal dezelfde terrastegels neer te (laten) leggen. In een donkere hoek, meer in de schaduw, kies je voor lichte tegels omdat het anders een beetje somber kan worden. Voor een hele lichte hoek, vol in de zon, kies je voor leuke natuursteen tegels. Die lijken door de zon iedere keer een andere kleur te hebben. Wil je wel alle hoeken strak en in dezelfde tegels? Er is echt niemand die je zal tegenhouden. Het gaat immers om jouw tuin. Jij moet je er prettig in voelen.
Terrastegels

Terrastegels voor een groot terras

Hou je er van om met de hele familie aan een lange tafel te zitten eten? Dat kan je buiten natuurlijk ook doen. Zet een prachtige lange tafel op schitterende terrastegels. Je ziet dat de tegels al een heel deel van de sfeer bepalen. Hou je van spontaan en wat rommelig? Zet dan allemaal verschillende stoelen aan de tafel. Ga je voor strak en clean? Zorg dan dat alles in dezelfde sfeer is. Het wordt sowieso weer gezellig om met z’n allen in de tuin te eten.

Categorieën: News