Zit je graag in de tuin naar de vogels en bloemen te kijken? Ben je een fervent strandganger? Of organiseer je graag feestjes in je tuin als het lekker weer is? De echte buitenliefhebber gaat dan natuurlijk voor een strandstoel. Kleurmeester.nl heeft voor ieder interieur een stijlvolle strandstoel. Of je nou graag in de tuin of op het terras zit, graag lange dagen op het strand vertoeft of gewoon in je woonkamer; Kleurmeester.nl heeft een strandstoel die precies bij je stijl past. Ook voor op het balkon is de strandstoel perfect, hij is makkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in.

Wat is het verschil met een gewone tuinstoel?

Een strandstoel is heerlijk comfortabel. Met een beukenhouten frame en afneembare bekleding is het een veelzijdige stoel die je kunt gebruiken voor iedere gelegenheid. Het onbehandelde beukenhout is met veel zorg en liefde geslepen, waardoor er een glad oppervlak ontstaat dat er prachtig uitziet.
Het beukenhouten frame is daarnaast ook nog eens zeer gemakkelijk op te vouwen, waardoor de strandstoel ideaal is om overal mee naar toe te nemen. Zo maakt het dus niet uit of je naar het strand gaat, op vakantie of gewoon lekker naar de tuin: je neemt de stoel gemakkelijk mee en bergt hem ook gemakkelijk op. En zeg nou zelf: het ziet er toch veel leuker uit dan zo’n plastic tuinstoel.

Afneembare bekleding

De afneembare bekleding betekent dat je de stoffen ontzettend simpel kan wassen. Zijn er kinderen of kleinkinderen op bezoek? En morsen ze? Geen enkel probleem, je haalt de bekleding eraf en stopt deze in de wasmachine. Ook voor feestjes is dit dus een ideale stoel! Dankzij de afneembare bekleding blijft jouw strandstoel altijd mooi en fris.

Een strandstoel voor iedereen!

De vrolijke en kleurrijke designs van de stoelen zorgen voor een frisse uitstraling en een simpele, maar luxueuze sfeer. Ze zijn zo comfortabel dat je liever niet meer op wil staan! De veelzijdigheid van de stoel zorgt dat je er altijd wel eentje kan vinden die past bij jouw wensen. Hij is geschikt voor alle avonturen die je in de buitenlucht wil ondernemen.

Handig opbergen

De strandstoel is maar 5 kilo zwaar en dankzij het makkelijk opvouwbare frame is hij zelfs geschikt als je niet zwaar kan tillen. Zelfs opbergen wordt een makkie: de compacte afmetingen van 85x48x17cm zorgen dat je de stoel écht overal kan opbergen. Geen gezeur meer over te weinig zitplaatsen: met een strandstoel zit je altijd goed!

Categorieën: News