Mijn vrouw en ik zijn echte Bourgondiërs. We leven voor het lekkere eten en vooral de lekkere wijnen. We maken reizen naar Italië voor de lekkere olijfolie en tweemaal per jaar reizen we af naar Frankrijk voor de beste wijnen van het seizoen. Tenminste, dit deden we altijd. Mijn vrouw brak 5 maanden terug haar heup, kreeg een operatie en een lange revalidatie periode brak aan. Mijn vrouw kan weer zelfstandig lopen maar lange afstanden lopen en zitten lukt haar helaas nog niet.

Een lekkere fles als verrassing

Een vriend van mij vertelde over de website Charles.nl, deze website verkoopt heerlijke speciale wijnen. Ze richten zich op de kleine wijngaarden en vinden het belangrijk dat de boeren ook eerlijk geld verdienen. Dat spreekt mij heel erg aan. De reden waarom we zelf naar de landen afreizen is om te mogen ontdekken wat de afkomst van de wijn is. Nu dat niet meer kan, wil ik mijn vrouw zo nu en dan toch verwennen met een heerlijk diner en een goed glas wijn. Op Charles.nl kwam ik al verschillende wijnen tegen die ik en mijn vrouw bij de wijngaard zelf hebben mogen nuttigen. Ik wist dat de wijn die ik voor ogen had erg lekker was destijds. Ik aarzelde niet en besloot de fles te bestellen. Bij het afrekenen kreeg ik nog een leuke optie om de fles in te laten pakken of zelfs te bedrukken met een eigen foto en of tekst. Ik besloot dat een mooi cadeaupapier in dit geval wel voldoende zou zijn voor de verrassing.

Op naar de markt

De bestelling op Charles.nl werd al vrij snel thuisbezorgd. De fles was inderdaad mooi ingepakt in een mooie doos, het zag er erg chique uit. De overige boodschappen haalde ik bij de markt. De verse roseval aardappeltjes, de tijm voor op de aardappeltjes. De groente voor in de stoom oven en bij de slager om de hoek kocht ik een goed stuk vlees. Mijn vrouw verdiende het om eens in het zonnetje gezet te worden. Ik koos voor rosbief, dit werd namelijk aangeraden bij de rode wijn die ik besteld had via Charles.nl. Alle ingrediënten waren in huis voor een gezellige avond, ik dook direct de keuken in. We hebben uiteindelijk urenlang genoten van het eten, hebben gepraat over de kinderen en hoe trots wij wel niet zijn en hebben uiteraard even stil gestaan bij de heerlijke rode wijn. Het was een hele fijne avond.

Categorieën: News