Voor het restylen van mijn slaapkamer was ik opzoek naar leuke ideeën. Genoeg te vinden uiteraard, alleen keuzes maken was wel wat lastig. Zo wilde ik een donkere, rustige slaapkamer maar niet compleet industrieel. Meer warmere tinten maar toch wel strak. Mijn interieursmaak is nogal verwarrend, kunnen we wel concluderen.

 

 

Spullen verzamelen

Na meerdere online moodboards te hebben gemaakt en meerdere keren overwogen samen met mijn vriend, besloten we langzamerhand de spulletjes te verzamelen. De verf is gemaakt bij de bouwmarkt, het nieuwe bed was besteld en de stoelen voor in de slaapkamer hadden we inmiddels ook gevonden in een winkel. Decoratie zouden we later pas doen aangezien het stylen van de slaapkamer nog wel even zal duren. Toch kon ik het niet laten om alvast te kijken naar de lampen. Dit vind ik een belangrijk iets voor in de slaapkamer. Ik wilde geen felle lampen want dat maakt het zo ongezellig. Op internet zag ik een voorbeeld met wandlampen naast het bed. Zowel ik als mijn vriend vonden dit erg mooi en vooral een goede oplossing. Het voordeel van wandlampen is dat het licht naar het plafond toeschijnt wat al gelijk een romantisch effect met zich mee brengt. Daarnaast kun je de snoeren heel mooi weg werken.

 

 

Online bestellen

Al gauw vond ik online de lampen die ik ook op internet had gezien van iemand anders. Ik besloot ze als verrassing te bestellen voor mijn vriend, hij was tenslotte toch bijna jarig. De wandlampen waren niet eens zo duur en er werd duidelijk aangegeven welke fitting ik erbij moest bestellen. Daarnaast was het erg fijn om gelijk te kunnen zien hoeveel meter snoer er aan de lamp vast zat. Onze stopcontacten zitten in beide hoeken dus met een snoer van een meter kwam ik niet zo ver. Gelukkig waren de snoeren drie meter. De wandlampen werden keurig netjes thuisbezorgd en vooral heel erg goed verpakt.
Na de wandlampen gegeven te hebben op zijn verjaardag begon het bij beide te kriebelen om toch alvast wat aan de slaapkamer te gaan doen. De muren gingen we alvast schilderen en de vloer alvast verwijderen voor de nieuwe laminaat vloer. De wandlampen hangen nu nog niet maar die worden heel erg snel opgehangen. Ons bed wordt volgende week gebracht namelijk. Aan de hand van ons nieuwe bed willen we kijken wat het mooiste staat. Het zal een langdurig project worden maar wij vinden het samen een hele leuke uitdaging. Ik zal jullie op de hoogte houden van het eindresultaat!

Categorieën: News