Zowel mannen als vrouwen kunnen bij het ouder worden last krijgen van bepaalde kwaaltjes. Een kwaal die veel voorkomt en voor onzekerheid kan zorgen, is als het daar dunner wordt. Zo kan dit er bij vrouwen onverzorgd uitzien en worden veel mannen na verloop van tijd kaal. Als je haar momenteel dunner aan het worden is en je wilt voorkomen dat het er niet verzorgd meer uit ziet, dan kun je ervoor kiezen om een haarimplantatie te doen. Toch hangt er vandaag de dag nog een soort taboe om haarimplantatie en dat is nergens voor nodig. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt en waarom je nergens bang voor hoeft te zijn.

 

Hoe gaat het een haartransplantatie in zijn werk?

Een haartransplantie zit vrij eenvoudig in elkaar. Er worden hierbij namelijk haarzakjes uit de achterkant van je hoofdhuid verplaatst naar het gebied waar je voller haar wilt hebben. Het gaat hierbij niet per definitie om de hoofdhuid. In veel gevallen wordt er namelijk ook gekozen voor een haatransplantatie om de wenkbrouwen of de baard wat voller te krijgen. De reden waarom er wordt gekozen voor de haren uit de haarkrans, is omdat deze haren niet snel zullen uitvallen.

 

Waar kun je een haarimplantatie laten uitvoeren?

Een haarimplantatie kan je op verschillende plekken laten uitvoeren. Zo kun je ervoor kiezen om dit veilig in Nederland te laten doen, maar eventueel ook voor minder geld in landen als Turkije. Voordat je een beslissing maakt, is het belangrijk om de voor- en nadelen van de verschillende opties tegen elkaar af te wegen. Het is hierbij absoluut niet verstandig om zomaar een keuze te maken. Mocht je erg twijfelen, dan kun je het eventueel ook bespreken met een vriend of vriendin. Hij of zij kan vervolgens helpen om voor jou de beste optie te kiezen. 

 

Een haarimplantatie niks voor jou? kijk dan voor mesotherapie

Naast dat je voor een haarimplantatie kunt kiezen, kan het ook nuttig zijn om te kijken of mesotherapie iets voor jou is. Hierbij vinden er injecties met daarin bepaalde mineralen, vitamines e co-enzymen plaats. Mesotherpaie kan een positief effect hebben op de natuurlijke haargroei. Het is tegenwoordig erg populair en wordt door zowel mannen als vrouwen gedaan. De kosten van mesotherapie verschillen ook sterk per locatie. Zo is dit in bijvoorbeeld Turkije stukken voordeliger dan in Nederland. Wel dien je als naar Turkijke gaat voor een behandeling ook rekening houden met het vervoer die kant op. Dit kan namelijk ook vrij prijzig zijn.

 

Categorieën: News