Ben je opzoek naar nieuwe een nieuwe plant voor bij jou thuis omdat je huis wel een vleugje groen kan gebruiken? Dan moet je snel een kijkje nemen op Wout.com. Bij Wout hebben ze allerlei verschillende hippe kamerplanten zodat je jouw woonkamer planten helemaal bij de tijd van nu kunt laten aansluiten! Onthoud wel goed dat je als je kiest voor hippe kamerplanten, iedereen natuurlijk zal gaan vragen waar je ze hebt gekocht! Ze worden namelijk de eyecatcher bij jou thuis. Ook als je op zoek bent naar een groene vriend voor op je slaapkamer kun je terecht bij Wout. Zij hebben de slaapkamer plant die perfect bij jou past. Zo heb je ook ‘s nachts een groene vriend aan jouw zijde.

De hippe vriend

Bij Wout.com hebben ze ook een aantal hippe kamerplanten. Deze groene vrienden hebben ieder een uniek uiterlijk waardoor ze extra goed opvallen. Je zal altijd wel een opmerking of vraag over jouw plant krijgen! Maar als je dan kiest voor zo'n hippe kamerplant, moet je wel goed rekening houden of deze wel of niet goed tegen zonlicht kan. Houd daarom dus rekening waar je de plant gaat neerzetten. Kies je voor een groene vriend die ervan houdt om te zonnen, zet hem dan bijvoorbeeld lekker op de vensterbank neer zodat hij genoeg zonlicht kan pakken. Maar wanneer je een groene vriend in huis neemt die af en toen ook lekker in de schaduw wilt zitten dien je hier natuurlijk ook rekening mee te houden.

De nacht-vriend

Ook op je slaapkamer wil je natuurlijk een mooie plant hebben staan. Niet alleen geeft een slaapkamer plant extra sfeer aan je slaapkamer, deze groene vriend zorgt ook nog eens voor jou. Hij zorgt er namelijk voor dat je altijd verse en schone zuurstof binnen krijgt. Daarom is het ook belangrijk dat je goed voor hem zorgt. En het voordeel aan een slaapkamer plant is dat hij houdt van donkere plekken. En aangezien je het zo donker mogelijk wilt hebben op je slaapkamer is dit de ideale combinatie. Een van de planten die hieraan voldoet is Wout de boom. Al is Wout de boom wel erg groot om in je slaapkamer te zetten! Echter kun je ook kiezen voor zijn kleine broertje Woutje S. En wat het mooie is aan Woutje S is dat hij ook niet veel water nodig heeft. Geef Woutje S één keer in de drie weken een glaasje water en hij kan er weer tegenaan. Succes met jouw zoektocht! 

Categorieën: News