Kijk jij ook al uit naar een warme zomer of mag het van jou best nog een tijdje koud blijven? Wij vinden het nog wel even prima zo, al mag het zonnetje best wel wat vaker schijnen. Maar van de kou hebben wij geen last. Wil je weten waarom? Wij blijven heerlijk warm deze winter met een hip sweatshirt. Het sweatshirt is een ideaal kledingstuk. Het houdt je bovenlichaam lekker warm en je hebt ook nog eens keuze uit allerlei leuke varianten. Daarnaast is het een kledingstuk dat zowel door mannen als door vrouwen te dragen is. Je kan dus prima dat leuke sweatshirt van je vriend een keer uit zijn kast lenen. Wel netjes terug hangen natuurlijk!

 

Het verschil tussen een hoodie en een sweatshirt

Een hoodie en een sweatshirt zijn niet hetzelfde. Een hoodie heeft namelijk, de naam verraadt het al enigszins, een capuchon. Het sweatshirt niet. Een sweatshirt, ook wel sweater genoemd, werd vroeger gedragen tijdens het sporten. Het woord ‘zweet’ zit dan ook niet voor niks in de naam van het kledingstuk. Door de jaren heen is de sweater steeds populairder geworden om buiten het sporten te dragen. Het is een heerlijk comfortabel kledingstuk dat je lekker warm houdt en je een sportieve uitstraling geeft. De sweater is op vele manieren te combineren.

 

Hoe combineer je een sweatshirt

Een sweatshirt hoeft niet per se helemaal strak te passen. Draag het sweatshirt bijvoorbeeld oversized als jurkje. Ook leuk: een blousje eronder met het kraagje boven je trui uit voor een preppy look. Een dikke sweater kleed je mooi af met een statement ketting eroverheen. Draag je sweatshirt over een kort jurkje met stoere laarzen voor een mooie vrouwelijke look. Zo is de sweater op vele manieren te combineren.

 

Sweatshirts in alle kleuren en maten

Sweatshirts zijn er in allerlei kleuren en maten. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een lekker warme wollen sweater. Sweaters met een printje zijn ook in overvloed te vinden en maken iedereen om je heen vrolijk. Check eens de sweatshirts van het populaire Nederlandse merk reinders. Ook leuk te combineren met een reinders shirt eronder! In de zomer hoef je je nieuwe favoriete kledingstuk nog niet achterin de kast op te bergen, maar kies dan voor een iets dunner exemplaar. Of gebruik je sweater als jas.

 

Kortom, de koude wintermaanden duren nog wel even. Doe met ons mee en draag een sweatshirt! Zo komen wij de winter wel door.

Categorieën: News