Zoals je weet ben ik echt een levensgenieter. Altijd ben ik op zoek naar manieren om mijn huisje nog aangenamer te maken. Weer, wind of seizoen maakt mij niets uit. Ik vind dat je altijd lekker moet kunnen genieten in jouw eigen huis. Zo heb ik zelf laatst ook het een en ander veranderd en aangepast aan mijn huisje. Hierdoor ben ik nu helemaal klaar om heerlijk warm te genieten van het leven, ook al is het winter! Bovendien is dat wel zo fijn met de feestdagen zo voor de deur. Kan jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Komt dat goed uit! Ik vertel je precies wat je moet doen.

Altijd perfect op temperatuur

Zo is het ten eerste belangrijk dat alles in orde is met de temperatuur in huis. Niets is zo naar als thuiskomen in een ijskoud huis dat vervolgens niet warm te krijgen is. Daarom heb ik begin deze maand even naar mijn CV-ketel laten kijken. Daaruit bleek dat mijn arme keteltje wel aan vervanging toe was. Ik was een beetje huiverig voor de kosten om een CV-ketel te installeren. Gelukkig vielen de kosten CV-ketel installeren reuze mee! Binnen een week zat ik er weer heerlijk warmpjes bij. Misschien hoef jij wel helemaal niet te laten kijken naar de ketel of hoef je niet in te zitten over de kosten CV-ketel installeren. Dan heb jij waarschijnlijk een haard. In mijn ideale huisje heb ik een CV-ketel met een slimme thermometer gecombineerd met een authentieke haard. Dat lijkt me pas echt genieten!

Knusse accessoires voor de winter

Daarnaast heb ik door de jaren heen ontdekt dat de juiste accessoires ook een verschil kunnen maken in hoeverre jij geniet gedurende de winter. Natuurlijk heeft bijna elk huis tijdens de winter overal kaarsjes staan. Dat is echter niet genoeg. Er zijn nog ontzettend veel leuke dingen die het leven net even iets leuker maken tijdens deze donkere dagen. Persoonlijk ben ik echt groot fan van alles dat gemaakt is van hout. Ik weet niet waarom, maar het voelt goed om houten accessoires in huis te hebben als het buiten koud en grauw is. Daarnaast heb ik ook een mand vol met dekentjes naast mijn bank staan. Er gaat namelijk niets boven een avond of middag lekker met een kop thee of warme chocomel op de bank zitten compleet met dekentje. Zo zie je maar hoe eenvoudig het kan zijn om heerlijk warm te genieten van het leven, ook in de winter!

Categorieën: News