Een handdoekradiator staat ook wel bekend als de verwarming voor de badkamer. Dit esthetisch object zorgt naast een warme er ook meteen voor dat uw badkamer een uitstraling krijgt. Dit product is eigenlijk een must have die niet meer mag ontbreken in de badkamer. Hierbij 5 goede redenen waarom een handdoekradiator in jouw badkamer thuis hoort.

 

1. Warme badkamer

Allereerst, en misschien ook wel de belangrijkste functie van een handdoekradiator, het verwarmen van de badkamer. Dit product werkt precies hetzelfde als een normale radiator. Het grote verschil is dat een normale radiator vaak een meter van de muur in beslag neemt en deze radiator een veel groter gedeelte maar wel een stuk dunner is. De ruimte wordt hierdoor veel beter benut waardoor de badkamer veel sneller en beter verwarmd kan worden.

 

2. Moderne uitstraling met een handdoekradiator

Niet alleen de warme is een groot voordeel. Een handdoekradiator geeft je badkamer namelijk ook meteen een hele andere uitstraling. Door het slanke uiterlijk en de strakke lijnen geeft dit item je badkamer een moderne uitstraling. Deze soort radiatoren worden bijvoorbeeld veel gebruikt in wellness resorts of hotels. Dus haal je een zo’n soort radiator in huis, dan waan je jezelf meteen in een stukje luxe.

 

3. Handdoekradiator is ruimtebesparend

Dit punt werd net al even genoemd maar een handdoekradiator zorgt voor ruimtebesparend. Waar de normale radiator een halve meter uit de muur komt zetten, neemt de handdoekradiator maximaal 10 centimeter in beslag. Hierdoor heeft u niet alleen meer ruimte, de ruimte oogt ook nog een veel groter.

 

4. De keuze is reuze

Een aantal jaren geleden was de handdoekradiator nog niet zo populair en was dit product maar in een paar exemplaren verkrijgbaar. Tegenwoordig is er veel meer vraag naar dit product en daar spelen de fabrikanten slim op in. Een radiator is bijvoorbeeld in vele verschillende kleuren te verkrijgen zodat er altijd wel eentje past bij jouw badkamer. Daarnaast kan er ook nog worden gespeeld met de afmetingen, materialen en zijn ze altijd van goede kwaliteit.

 

5. Een leuk extraatje voor na het douche

Hier heeft de handdoekradiator zijn naam eigenlijk aan te danken. Dit handige product is namelijk perfect om je handdoek op te hangen. Dus ben jij klaar met de koude, stugge handdoeken na het douche dan biedt dit de perfecte oplossing. Daarnaast is het meteen een mooie plek om je handdoeken kwijt te kunnen waardoor haakjes overbodig zijn.

Categorieën: News