Als je een eigen woning bezit dan is de badkamer vaak een belangrijke ruimte. Je start er vaak je dag en je eindigt vaak ook je dag hier. Het is daarom fijn als je een badkamer hebt die helemaal aansluit bij jouw wensen. Veel mensen laten daarom hun badkamer bouwen door een specialist of kopen een gepersonaliseerde badkamer. Als je een gloednieuwe badkamer wilt dan is de douche binnen de badkamer vaak een prominent ‘pronkstuk’. De kans is ook groot dat je kiest voor een regendouche. Heerlijk tot rust komen onder de douche. Een bewuste keuze.

Regendouche

Wanneer je kiest voor een regendouche/stortdouche dan kies je ook voor ontspanning. Maar heb je jezelf ook al de vraag gesteld of je een waterontharder wilt in de nieuwe badkamer? Een waterontharder zorgt ervoor de kalkdeeltjes die in het Nederlandse leidingwater zitten, eruit gehaald worden. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk zacht water hebt tijdens het douchen of in bad gaan. Mensen met huidirritaties kiezen ook vaak voor een waterontharder omdat zacht water minder irritatie geeft op de huid. Bij acne is een waterontharder dus erg aan te raden.

Waterontharder

De meeste waterontharders die verkocht worden door bedrijven zorgen ervoor dat de weerstand in de waterleiding verhoogt. Daarmee ontstaat er vaak drukval. En dit wil je uiteraard niet, dat wanneer je staat te douchen het water wegvalt omdat ergens anders in huis iemand de kraan open doet. Na veel onderzoek en technische innovaties heeft Hydrotense Europe, specialist in waterontharding, een model uitgebracht dat ervoor zorgt dat drukval verleden tijd is. Dit zijn de HighFlow modellen. Waterontharders die ervoor zorgen dat er een volle straal uit de douchekop komt. Altijd heerlijk zacht water dus. Deze ontharders zijn speciaal ontwikkeld voor regendouche systemen. De HighFlow waterontharder wordt na de watermeter op de waterleiding aangesloten. Door het unieke Pentair/Fleck besturingssysteem wordt de volle waterflow onthard en doorgelaten naar jouw stortdouche. Dus geen drukval door de ontharder.

Voorkom kalkaanslag

Met een Hydrotense waterontharder zorg je er dus voor dat je zacht water hebt. Dit is goed voor je huid maar ook fijn in onderhoud. Met ‘normaal’ water krijg je heel erg snel kalkaanslag in je douche of wasbak. En dit wil je niet met een nieuwe badkamer. Een waterontharder van Hydrotense haalt de calcium deeltjes uit leidingwater. Daarmee verwijder je dus ook het kalkprobleem uit het water. Zo blijft de mooie doorzichtige douchewand doorzichtig en de glanzende kraan glanzend. .

Specialist in waterontharders

Hydrotense Europe is al heel wat jaren specialist in waterontharding en waterzuivering. Sommige bedrijven kiezen ervoor om waterontharders uit China te verkopen. Dat zijn vaak waterontharders met een korte levensduur. Het voordeel is daarbij dat ze ook goedkoper in aanschaf zijn. Hydrotense kiest echter voor kwaliteit en levert daarom Amerikaanse technologie. Amerikaanse innovatie met een Nederlandse service. Ben je geïnteresseerd in een waterontharder? Ondanks de hogere kwaliteit blijft Hydrotense scherp in zijn prijsstelling omdat ze geen fysieke winkels hebben, enkel een online webshop. Bekijk de waterontharder webshop van Hydrotense als je meer informatie wilt.

Categorieën: News