Heb jij al het perfecte paar damesschoenen voor de zomer gevonden? Nee? Zoek dan niet verder! We zetten de nieuwste zomertrends voor je op een rij. Zo weet je zeker dat jij ook de mooiste damesschoenen voor de zomer in je bezit krijgt!

Zomertrends 2018

Elke zomer zijn er weer nieuwe trends in damesschoenen. We hebben de meest populaire trends voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor onze top 4 trends in damesschoenen.

 

  • Fun prints

 

Overdaad schaadt zegt men, nou niet bij deze zomertrend in damesschoenen! Het mag zo uitbundig mogelijk. Ben je normaal van het “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”? Dan mag je nu juist een keer eens uit de band springen met de leukste damesschoenen met fun prints! Kleur speelt een grote rol in deze trend en mag op alle mogelijke manieren gecombineerd worden. Voornamelijk de grafische prints zijn nu populair!

 

  • Glimmen in metallic damesschoenen

 

De metallic trend draait al een tijdje mee. Eerst als accent op een schoen, maar deze zomer gaan we er helemaal voor! Afgelopen winter zagen we de zilveren broeken voorbijkomen en nu trekken we die lijn gewoon door naar de damesschoenen. Ga voor alle soorten metallic kleuren zoals lichtroze en blauw. Doe er vooral een bijpassende tas bij om het af te maken.

 

  • Muiltjes

 

Muiltjes zijn een combinatie van een slipper en een sandaal met hak. Vorig jaar zagen we het muiltje al verschijnen, maar deze zomer is het een definitieve trend in damesschoenen. JE vindt ze in verschillende modellen en materialen. Felle kleuren, hoog, laag en glimmend. De ultieme vorm van damesschoenen met een perfecte balans tussen elegantie en comfort.

 

  • Badslippers in plaats van damesschoenen

 

Het zijn misschien niet echte damesschoenen, maar wel 1 van onze favorieten! De badslippers zijn terug van weg geweest. Waar ze voorheen geassocieerd werden met sjonnies, zijn ze nu bij uitstek de perfecte schoen voor de zomer! De slippers stonden dit keer niet achter de schermen voor de modellen van de runway klaar, maar straalden óp de catwalks, de één nog meer uitgesproken dan de ander. Teenslippers, eat your heart out, want deze zomer zijn badslippers het helemaal. Ga je voor glitter, vacht, opvallende ontwerpen of grappige teksten?  

Damesschoenen voor elke vrouw

Zoals je ziet zijn er damesschoenen voor elke vrouw. Identificeer je stijl en haal je hart op aan de vele keuze die er is. Vind je het moeilijk kiezen? Dan neem je gewoon van elke soort 1, zodat je eindeloos kunt combineren met al je outfits. Wij hebben in ieder geval onze kast volstaan met de leukste damesschoenen 😉

Categorieën: News